Geen oeverloze keuzes, wel goede borden tegen een lage prijs!

Klik Lijsten

Klik lijsten werken Snel en Simpel!

Wanneer u wilt dat uw potentiele klanten u winkel daadwerkelijk binnenkomen, zet dan klik lijsten voor uw bedrijf. Stoepborden-simpel-en-snel.nl is specialist in goede en zeer betaalbare klik lijsten, de perfecte stoepborden. Gegarandeerd de beste en mooiste aandachtstrekkers voor passerend publiek.


Klik lijsten zijn mooi om op te adverteren en eenvoudig in gebruik

Klik lijsten zijn simpel maar handig. Op een snelle eenvoudige wijze kunt u in een handomdraai een nieuwe boodschap op uw klik lijsten kwijt. Posters en affiches in de klik lijsten zijn eenvoudig te plaatsen en worden niet langer vies. U kunt kiezen uit metalen kliklijsten of klik lijsten van pvc. Onze stoepborden met kliklijsten zijn tevens leverbaar met verzwaarde voeten, zodat uw stoepbord niet wegwaait.

Kliklijsten effectief simpel en snel bij u thuis geleverd

Kijkt u op onze website en vindt een overzicht van alle klik lijsten die wij leveren. Ieder bord is voorzien van een heldere omschrijving met daarin het gebruikte materiaal, de maten en het gewicht.

Mocht u nog meer vragen hebben, aarzel niet, u kunt ons altijd bellen of het onderstaande formulier invullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen.

* Verplichte velden