Geen oeverloze keuzes, wel goede borden tegen een lage prijs!

Kliklijsten

Kliklijsten - U haalt uw klanten binnen met een klik

Wilt u dat klanten niet langs uw winkel lopen, maar binnenkomen?

Zet in dat geval kliklijsten voor uw zaak. Stoepborden-simpel-en-snel.nl levert goede en zeer betaalbare stoepborden voorzien van handige kliklijsten. U trekt alle aandacht van passanten door enkele aantrekkelijk kliklijsten te plaatsen.


Kliklijsten zijn eenvoudig in gebruik en mooi om op te adverteren

Borden met kliklijsten zijn handig. In een handomdraai kunt u een nieuwe boodschap op uw bord voor de deur kwijt. Posters en affiches in de kliklijsten blijven heel en schoon; het zijn daarmee mooie aandachtstrekkers voor passerend publiek. U kunt kiezen uit kliklijsten van pvc en uit metalen kliklijsten.

Voor de stoepborden met kliklijsten kunt u bovendien kiezen uit diverse verzwaarde voeten, zodat uw stoepbord niet wegwaait.

Kliklijsten simpel en snel bestelt

Op de website Stoepborden-simpel-en-snel.nl vindt u een overzicht van alle kliklijsten die door ons geleverd worden. Ieder bord is voorzien van een heldere omschrijving met daarin de maten, het gewicht en het gebruikte materiaal.

Hebt u nog vragen, dan kunt u ons altijd bellen of het onderstaande kliklijsten formulier invullen zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Kliklijsten Contactformulier


* Verplichte velden