Geen oeverloze keuzes, wel goede borden tegen een lage prijs!

Posterborden

U wordt echt gezien wanneer u mooi posterborden plaatst

Op zoek naar mooie posterborden?

Wij leveren diverse posterborden waarmee u de aandacht van voorbijgangers trekt voor uw dagelijkse- of wekelijkse aanbiedingen.Posterborden: voor al uw boodschappen aan de klant

Posterborden moet degelijk en weersbestendig zijn en natuurlijk uw mededelingen op een heldere manier zichtbaar maken. Wij bieden u een keuze. Graag vertellen wij u welk posterbord voor u het meest geschikt is en waarom.

Posterborden, voor ieder wat wils - Klik, krijt of stift posterborden

  • Posterborden in PVC of metalen uitvoering
    • U hebt onze posterborden met het handige kliksysteem vast wel een gezien. Bij deze posterborden kunt eenvoudig reclame affiches verwisselen. Deze posterborden wij in een handomdraai ? is beschikbaar in pvc en in een metalen uitvoering.
  • Posterborden vervangen door eenvoudiger borden
    • Wanneer u niet steeds onkosten wilt maken voor het gebruik maken van poster kunt u natuurlijk ook posterborden gebruiken waarop u kunt krijten of stiften. Op deze manier kunt u uw boodschap makkelijk en zonder extra kosten veranderen.

Posterborden kunt u eenvoudig en snel online bestellen

U vindt allerlei posterborden, voorzien van een duidelijke beschrijving, op onze website www.stoepborden-simpel-en-snel.nl. Bestel de posterborden van uw keus online en wij bezorgen het al de volgende dag bij u thuis. Of neemt u de moeite om onderstaand formulier in te vullen dan zullen wij zullen zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen.

* Verplichte velden